Billige kroophold på Sjælland og Lolland Falster

Her kan du se vores liste over 5 billige kroophold på Sjælland og Lolland Falster.

Vær opmærksom på, at kroopholdene ikke er ens - kan f.eks. variere mht. længde og især hvad der er med i opholdet.

Dette gør selvfølgelig direkte sammenligning lidt sværere, men det er også med til at sikre, at du kan finde netop det kroophold, som du helst vil have.

Ofte kan man faktisk med held få ændret i opholdet, så det passer med ens egne ønsker - det kræver ofte kun en forespørgsel, da mange kroer gerne vil være imødekomne på evt. særønsker.

Billede til billige kroophold på Sjælland - morgenmad på sengen Velkommen til Bandholm Hotel, Lolland. På Bandholm Hotel  inkluderer kroopholdet en overnatning og lækker morgenbuffet. Der er også 2-retters menu inkl. husets vin samt kaffe efter middagen. Prisen er pr. person pr. nat, book mere end en nat og opnå rabat.  Kroophold på Bandholm Hotel kan afholdes i weekenden. Kæmpe værdi for pengene. Læs mere..

Velkommen til Menstrup Kro, Sydsjælland. På Menstrup Kro er prisen pr. person for to overnatninger. Her får du om fredagen 2 retters kromenu og om lørdagen en 3 retters buffet. Opholdet inkl. morgenmad begge dage.  Kroophold på Menstrup Kro kan afholdes i weekenden. God værdi for pengene. Læs mere..

Velkommen til Reersø Kro, Vestsjælland. På Reersø Kro får du 1 overnatning og prisen er pr. person. Du bliver budt velkommen med kaffe og hjemmelavet bagværk. Om aftenen kan du sætte dig til bords til en 3-retters menu samt aftenskaffe. Næste morgen står personalet klar med morgenbuffet. Kroophold på Reersø Kro kan afholdes i weekenden. God værdi for pengene. Læs mere..

Velkommen til Fjordkroen i Tappernøje, Sydsjælland. På Fjordkroen i Tappernøje får du 1 overnatning og bliver budt velkommen med en velkomstdrik samt kaffe og kage. Om aftenen serveres 3-retters aftensmad og afholdes opholdet over weekenden er der samtidig mulighed for tilkøb af luksuriøs søndagsbuffet. Kroophold på Fjordkroen i Tappernøje kan afholdes i weekenden. Nyd et dejligt opholdet på denne 5 stjernet kro. Læs mere..

Velkommen til Højby Kro, Nykøbing Sjælland. På Højby Kro får du 2 overnatning, og bliver budt velkommen med kaffe og kage. Før aftensmaden serveres 1 drink, og herefter en lækker 3-retters menu samt kaffe. Om morgenen serveres morgenmad og en luksus frokost anretning. Kroophold på Højby Kro kan afholdes i weekenden. Fornuftig værdi for pengene. Læs mere..

 

Du kan finde en stribe andre tilbud på gode weekendophold her.